Forårs tilbud: 15% rabat på NYHEDER med koden NEWS15 >>

Yoga/Træning

Produkt filter

Mönster
Mönster
Mönster
Mönster
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Basfärg
Sorter efterAnbefalet
Sorter efter
Sorter efter
Sorter efter
Sorter efter
Sorter efter

Yogatøj til alle typer af yoga Yoga omfatter fysiske stillinger, åndedrætsøvelser, afspændingsøvelser og forskellige meditationsteknikker. Dette stiller specifikke krav til det yogatøj, man har på. For at kunne slappe af og fokusere mentalt er det vigtigt at føle sig komfortabel i sit yogatøj. Dog skal yogatøjet også tillade bevægelse og ikke besvære kroppen i at udføre forskellige yogastillinger.

Hvad kendetegner yogatøj? Yogatøj er altid behageligt og let at bevæge sig i. Materialerne er bløde og behagelige mod kroppen, og der er intet, der skaver eller irriterer. Et par typiske yogabukser er store og løst siddende med masser af overskydende stof, men kan også være stramme og sidde til uden at hindre kroppens bevægelser. Det samme gælder for en yogatop eller yogatop.

Hvordan vælger man yogatøj? At shoppe efter specifikt yogatræningstøj er sjovt, men der er nogle ting, man bør overveje. Yogatøj til kvinder, som f.eks. en yogat-shirt eller top, skal selvfølgelig være behageligt, men ikke for løst. Dette skyldes, at overdelen vil falde ned over dit hoved, så snart du laver en yogastilling, hvor du bøjer dig ned.

Med en lidt strammere yogatop er det også lettere for instruktøren at se dine bevægelser og foretage korrektioner. Det samme gælder for yogabukser eller -shorts. Da nogle yogastillinger udføres liggende på gulvet, må yogabukser ikke have lynlås, knap eller snøre, der forårsager ubehag. De må heller ikke være for lange, så du snubler over dem.

Hvilke stoffer fungerer bedst i yogatøj?

Yoga kan praktiseres i flere former og med forskellig anstrengelsesgrad. Hvis du ikke sveder meget, kan du have yogatøj i naturlige materialer som f.eks. bomuld. Men til mere anstrengende former for yoga, som f.eks. bikramyoga, har du brug for yogatøj i lette luftige stoffer som polyester og nylon.

Her finder du behageligt tøj til din yogatime eller træning! Vi tilbyder behagelige yogabukser med høj fleksibilitet og komfort samt mere figurnære tights og bukser. Vi har et bredt udvalg af farver, mønstre, modeller og funktioner.

Populære produkter i underkategorierne
Danskda
DKK

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle