Forårs tilbud: 15% rabat på NYHEDER med koden NEWS15 >>

Om os

Vi er et svensk tøjbrand, der designer og producerer unikt, behageligt tøj med fokus på komfort. I dag er vi fem fuldtidsansatte på kontoret/lageret, som ligger på Södermalm i Stockholm.

Vores mål er at designe og producere utroligt behageligt tøj, som man ikke har lyst til at tage af igen. Når vi skaber vores nye produkter, tænker vi altid på, hvad vi selv har lyst til at købe og bære. Vi forestiller os, ​​at vi alle har noget yndlingstøj, vi hopper i, når der skal slappes af, og det er netop dét koncept, vi går efter. Feeling Good Looks Good!

 

Hängmatta-teamet på Södermannagatan 49

 

Det er vores grundlægger Stefan, der designer ​​vores vidunderlige tøj. Han har en utrolig sans for farve, form og materialer. Hans passion for design begyndte i en ung alder, da han udforskede verden. Han tilbragte en del år på Hawaii og Asien, hvor han surfede, mediterede og praktiserede yoga. Efter flere år i udlandet følte han, at det var på tide at flytte hjem og opfylde sine drømme. Hvad han fremfor alt opdagede under sine rejser, var alle de skønne materialer, følelsen af ​​ro og afslapning samt komfort. Da han kom hjem, var det præcis dette, han ville dele med andre. Han begyndte at importere hængekøjer, for i hængekøjen er man sig selv og helt afslappet. Han følte dog ret hurtigt, at han ville udfordre sin kreativitet i endnu højere grad og begyndte i stedet at designe tøj. Følelsen, man har i hængekøjen, er nu blevet synonymt med hans tøj. Hvilket navn ville så være mere passende end Hangmatta (hængekøje)?"

Stefan arbejder løbende på at skabe fantastiske beklædningsgenstande i nye modeller og farver. Vi arbejder alle på at blive bedre, så vi kan tilbyde dig endnu mere kreativt, flot og behageligt tøj. Vi elsker, at du er med os på denne rejse, og vi vil gøre alt for, at du ikke får lyst til at vælge andet end vores tøj! :)

 

Stefan på Hawaii

 

Eftersom vi altid udgår fra vores egen overbevisning, synes vi, det er vigtigt at producere vores produkter under anstændige arbejdsvilkår. Vores syersker er selvstændige og ejer deres egen symaskine, hvilket gør det muligt for dem at være hjemme med deres børn og selv bestemme over deres virksomhed.

 

 

Middag med vores syersker

 

 

Danskda
DKK

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle