Forårs tilbud: 15% rabat på NYHEDER med koden NEWS15 >>

Databeskyttelseserklæring

Generelt

Denne privatlivspolitik omhandler vores behandling af persondata og beskriver, hvordan Norhult Sweden AB (Hängmatta), CVR-nr. 556921-2987, Södermannagatan 49, 116 40 Stockholm, indsamler, anvender, videregiver og gemmer dine persondata.

Dataansvarlig

Hängmatta / Norhult Sweden AB er ansvarlig for de persondata, vi modtager via vores hjemmeside (https://www.hangmatta.dk) samt gennem kontakt med vores kundeservice.

Hvilken type persondata indsamler vi?

Vi indsamler den type persondata, der er nødvendige for at kunne levere de produkter eller tjenester, du har efterspurgt. Dataindsamlingen sker eksempelvis, når du foretager et køb, tilmelder dig vores nyhedsbrev, kontakter vores kundeserviceafdeling eller benytter vores hjemmeside.

Vi indsamler følgende persondata:

- Kontaktoplysninger såsom navn, adresse, e-mail og telefonnummer

- Oplysninger om køb

- Betalings- eller kortoplysninger

- Personlige præferencer inklusive din ønskeseddel samt markedsførings- og cookiepræferencer

Når du interagerer med vores hjemmeside, indsamles der automatisk visse informationer fra din enhed eller webbrowser. Du kan læse nærmere om dette i afsnittet ”Cookies og pixels”.

Hvad anvender vi dine persondata til?

Persondataene anvendes til følgende formål:

Til at opfylde vores forpligtelser over for dig som kunde, såsom gennemførsel af køb, levering af varer, fakturering og support efter køb

Til at udsende informationer og markedsføringstiltag per post, e-mail, SMS samt telefon for Norhult Sweden AB’s varer og ydelser

Til at bedømme, hvilke betalingsmetoder vi kan tilbyde dig, eksempelvis via kreditvurderinger

Til at forbedre vores kundetilbud gennem videreudvikling af ydelser, produkter og funktioner

Til at forhindre bedrageri

Til at efterleve gældende lovkrav, herunder regnskabsloven

Oplysningerne kan også udgøre et grundlag for analyser, markedsføringsundersøgelser, statistik, opfølgning samt forretnings- og metodeudvikling, der relaterer til køb af varer.

Deling af persondata

Vi kan vælge at dele dine persondata med følgende parter:

Tredjepartsleverandører, som behandler persondata for Norhult Sweden's økonomi, såsom at administrere kreditkort og betalinger, fragt og leveringer, distribuering af e-mails, udarbejdelse af analyser, administration af produktreklamer samt administration af visse ydelser og funktioner. Når vi anvender tredjepartsleverandører, indgår vi altid en aftale, som sikrer, at de opfylder deres forpligtelser i forhold til håndtering af persondata.

Andre tredjeparter i den udstrækning, det kræves for at: (i) følge en henstilling fra en myndighed, domstolsbeslutning eller lov, (ii) forhindre ulovlig brug af vores hjemmeside eller overtrædelser af brugervilkår for vores hjemmeside og politik, (iii) forsvare os mod tredjepartskrav og (iv) bidrage til bekæmpelse af svindel eller udredning (f.eks. om varemærkeforfalskning og piratkopiering).

Tredjeparter, hvor du har givet dit samtykke.

Der kan også ske en overdragelse af persondata, hvis vi vælger at sælge eller overlader hele eller en del af vores virksomhed eller aktiver. Det samme gør sig gældende i tilfælde af en omorganisering, opsplittelse af virksomheden samt opløsning eller likvidation.

Så længe opbevarer vi dine persondata

Vi opbevarer dine persondata, så længe det er påkrævet for at opfylde de formål, som er beskrevet i denne privatlivspolitik (bemærk, at en længere opbevaringsperiode i visse tilfælde kan være påkrævet i henhold til den gældende lovgivning). Persondata, der relaterer til produktkøb, opbevarer vi for at opfylde vores juridiske forpligtelser, såsom de generelle vilkår i forbindelse med købeloven samt til garantiformål.

Dine rettigheder

Du har ret til at få:

- Udskrevet en elektronisk kopi, der viser dig de persondata, vi har lagret om dig i vores system.

- Korrigeret dine persondata, hvis de er ufuldstændige eller ukorrekte.

- Slettet eller begrænset omfanget af dine persondata under visse omstændigheder i henhold til den gældende lovgivning. Disse rettigheder er ikke absolutte. Hvis vi ​​har modtaget dit samtykke til behandling af dine persondata, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde dette.

Hvis du vil have en kopi af dine persondata eller påberåbe dig nogen af de andre rettigheder, bedes du venligst kontakte os skriftligt på [email protected].

 

Danskda
DKK

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle